Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Jannicke

K Jannicke Fonnum

Jannicke er veterinær og eier av Stokke Dyreklinikk. Hun er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og avla avsluttende eksamener der i 1991. Jannicke har tidligere veterinærpraksis fra Sørum og Fet Veterinærkontor og som privatpraktiserende veterinær i Sauda. Jannicke startet Stokke Dyreklinikk etter at hun flyttet til Stokke i 1996. Jannicke har gjennomgått ESAVS Internal Medicine I, II og III i perioden 2007-2009 og har gode kunnskaper i indremedisin. Se Jannickes CV her.

Dominika A Grecka

Dominika er veterinær og utdannet ved Veterinærfakultetet ved Wrocław University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hun avla avsluttende eksamener der i 2003. Dominika har tidligere veterinærpraksis fra Dyrebeskyttelsens smådyrklinikk i Wrocław og fra privat smådyrpraksis i samme by. I Norge har hun tidligere jobbet som smådyrpraktiker ved Sentrum Dyreklinikk på Otta. Se Dominikas CV her.

Dominika
Renate

Renate Kjølner

Renate er veterinær og utdannet ved Norges Veterinærhøgskole i 2017. Under og etter studiet har hun jobbet ved Jar dyreklinikk. Renate er ekte "Stokkebu" og hadde sitt første bekjentskap med veterinæryrket 14 år gammel da hun hadde arbeidsuke hos oss.

Carina Chojnacki

Carina er utdannet dyrepleier fra Tyskland i 2005. Har tidligere jobbet både på klinikk i tyskland og i norge. Carinas stor lidenskap er oppdrett av Main Coon. Carina er klinikkens kontaktperson for Cat Friendly Clinic. Se Carinas CV her.

Carina
Jasmin

Charlotte Berntsen

Charlotte er vår resepsjonist og klinikkassistent. I tillegg til å jobbe hos oss går hun på dyrlegesekretærskolen på Fagsenteret på Hadeland. Hun er ferdig dyrlegesekretær våren 2019. Hjemme har hun hund og kaniner.

Caroline Kjølner

Er resepsjonist hos oss. Caroline hadde skolepraksis hos oss når hun gikk i 9-ende klasse på ungdomsskolen. Caroline er lillesøstera til Renate.

Caroline
Lilja

Terje Storli

Terje er dyrepleierstudent ved Hansenberg i Danmark. Han er ferdig i mars 2019. Terjes store lidenskap er katter av rasen Devon Rex.

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30