Logo   Stokke Dyreklinikk  
33 33 77 30
Beagle

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Jannicke

K Jannicke Fonnum

Jannicke er veterinær og eier av Stokke Dyreklinikk. Hun er utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og avla avsluttende eksamener der i 1991. Jannicke har tidligere veterinærpraksis fra Sørum og Fet Veterinærkontor og som privatpraktiserende veterinær i Sauda. Jannicke startet Stokke Dyreklinikk etter at hun flyttet til Stokke i 1996. Jannicke har gjennomgått ESAVS Internal Medicine I, II og III i perioden 2007-2009 og har gode kunnskaper i indremedisin. Se Jannickes CV her.

Dominika A Grecka

Dominika er veterinær og utdannet ved Veterinærfakultetet ved Wrocław University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hun avla avsluttende eksamener der i 2003. Dominika har tidligere veterinærpraksis fra Dyrebeskyttelsens smådyrklinikk i Wrocław og fra privat smådyrpraksis i samme by. I Norge har hun tidligere jobbet som smådyrpraktiker ved Sentrum Dyreklinikk på Otta. Se Dominikas CV her.

Dominika
Lilja

Pye Lilja

Lilja er klinikkens dyrepleier. Hun er utdannet ved CEU Kolding (nå Hansenberg) i Danmark i 2008 og har sin praksistid fra Din Dyreklinikk. Hun har vært vikar både på Nøtterøy Dyreklinikk og A-vet Smådyrklinikk før hun kom til oss høsten 2012. Se Liljas CV her

Carina Chojnacki

Carina er utdannet dyrepleier fra Tyskland i 2005. Har tidligere jobbet både på klinikk i tyskland og i norge. Carinas stor lidenskap er oppdrett av Main Coon.

Caroline
Jasmin

Jasmin Ipsen Schneider

Jasmin er dyrepleierstudent ved Hansenberg i Danmark. Hun kom til oss i 2016. Jasmin kommer fra Bornholm i Danmark og skal være hos oss under studiet.

Caroline Kjølner

Er student og jobber hos oss om kveldene og når hun ellers har fri. Caroline hadde skolepraksis hos oss når hun gikk i 9ende klasse på ungdomsskolen.

Heidi
Katrine

Katrine Fonnum Jakobsen

Katrine er nærmest oppvokst på klinikken, og har jobbet på klinikken siden 2012. Hun har hatt omtrent alle kjæledyr som er mulig å ha, unntatt hest.

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30