Logo

Forside    Tjenester    Forsikring    Om klinikken    Ansatte    Aktuelt    Bra å vite    Linker    Galleri

Inngangsparti

Om klinikken

Stokke Dyreklinikk ble startet i 1997 av veterinær Jannicke Fonnum i de gamle lokalene til telefonsentralen i Stokke (Storgata 14).

I 2009 flyttet vi til moderne og tidsriktige lokaler i Nygaards Allé 4e vis a vie Kiwi. Klinikken er sentralt plassert i Stokke sentrum og det er gratis parkeringsplasser i umiddelbar nærhet. Klinikken er lett å finne og det er skiltet godt både med egen gatestand og belyst inngangsskilt.

Resepsjon

Personale

Det jobber to veterinærer, en dyrepleier, en klinikkassistent og to dyrepleierstudenter ved klinikken. De ansatte ved klinikken har lang erfaring og er opptatt av kvalitet i arbeidet, og av å gi deg og ditt dyr den best mulige service og behandling. Vi har alltid lagt og vil alltid legge vekt på grundighet, faglig integritet og god utredning av alle pasienter ved Stokke Dyreklinikk.

 

Forsalg

Fasiliteter

Klinikken består av resepsjon med forsalg (Royal Canin, Specific og Hills), to undersøkelsesrom, røntgen-/ultralydrom og operasjonsrom. Klinikken har eget oppstallingsrom for operasjonspasienter og tidkrevende utredninger. Klinikken har enkel adkomst for rullestolbrukere.

Stokke Dyreklinikk
Nygaards allé 4e
3160 Stokke

Telefon: 33 33 77 30

Åpningstider:
Man Ons Fre 09:00-19:00
Tir Tor 09:00-16:00

Veibeskrivelse


Facebook
Følg oss

Beagle

Stokke Dyreklinikk Tlf: 33 33 77 30